< Tilbage

Zangersheide 201423-10-2014 - 20:40

Nr. 6 i Verden 

Classified Love efter Colman / Cambler's Cup xx

Conchillo leverede super springning til UVM for 6 års heste, men en ærgelig bom i 2. fase i 1. kvalifikation betød, at der i 2. kvalifikation måtte satses for at holde liv i en mulig finale plads. Desværre kostede et ellers hurtigt ridt et nedslag sidst på banen i 2. kvalifikation og derved var en finaleplads ikke længere i spil. 

Classified Love leverede en suveræn fejlfri runde første dag. I alt red 99 ryttere fejlfri i den første kvalifikation ud af de knap 300 startende. 39 5 års heste får adgang til finalen, dog gælder det for 5 års heste, at alle med samlet nul fejl er sikret en finaleplads.
Med 99 fejlfrie heste til 2. kvalifikation var sværhedsgraden markant højere, tiden var knap og unge 5 årige heste mødte en lang 1.25 - 1.30 cm. bane. Igen viste Classified form med en fejlfri runde og klar til søndagens finale.

Søndagens finale var udskrevet i 1.30 cm. for de kun 5 årige heste, hvor størstedelen af banen var 1.35 cm.
Da Classified blev d. 4. fejlfrie af i alt 13 i finalen brød den danske lejr i jubel og glæden ville ingen ende tage, da Stine og Classified efter en suveræn fejlfri omspringning kunne slutte et fantastisk UVM af som nr. 6 i Verden. 


Cassøe Horse ønsker ejer af Classified Love - Danish Derby Horseshows og avler Lene Ibsen tillykke med det flotte resultat. 

 

 

 

< Tilbage